maandag 23 juni 2008

Service aan mijn lezers

Mijn link naar het Thuiszorg-blog van gisteren, bracht me op een idee.
In een serie van 12 linkbesprekingen zal ik iets zeggen over de motivatie voor mijn linklist.

Dat lijkt me een aardige service aan mijn lezers. Het levert mijn favoriete sites bovendien extra bezoekers op. En natuurlijk hoop ik op reciprociteit.

4 opmerkingen:

Lex zei

Hallo Rob,

ik ben absoluut van de partij ten aanzien van ruggespraak. Ik ben erg benieuwd wat mijn lezers van mijn blog vinden en jouw mening wordt dan ook zeker gewaardeerd. Het is moeilijk om reacties los te peuteren van je lezers is mijn ervaring.
Een goed idee dus!

Anoniem zei

@Lex

Ik heb 2 x eerder een weblog gehad en kreeg altijd behoorlijk wat reacties. Deze keer valt me dat inderdaad tegen. Men consumeert wel, maar interacteert nauwelijks. Zou dat iets met het onderwerp te maken kunnen hebben, of met de sector?

Ik mis die interactie wel omdat het mij verrijkt, en met z'n allen weten we meer dan 1.

Lex zei

@ Rob

Thuiszorg-blog is mijn eerste serieuze poging en ik merk dat mijn bezoekers met name op zoek zijn naar informatie. Ik krijg ook veel van mijn bezoekers via google binnen. Daar is het internet uiteindelijk ook wel erg sterk in natuurlijk; snelle informatievoorziening. Maar wat je zegt; de interactie zou verrijkend zijn.

Anoniem zei

@Lex

Ik denk dat je gelijk hebt, en dat bezoekers vooral informatie opzuigen. Dat is ook wel logisch bij beginnende marktwerking.